soghatsara-200-150

خرید مستقیم سوغات شمال با بهترین قیمت و کیفیت

[ad_1]

در حالی که حجم عرضه گوشی‌های هوشمند در اوایل سال 2020 به واسطه همه‌گیری ویروس کرونا به شدت کاهش یافت، بازار موبایل طی سال گذشته به آرامی توانست شرایط خود را بازیابد و حال، طبق گزارشی که IDC (شرکت بین المللی داده) منتشر کرده، عرضه جهانی گوشی‌های هوشمند در سه ماهه اول سال 2021 بیش از 25 درصد رشد کرده است. تعداد کل گوشی‌هایی که در این مدت توسط تولید کنندگان روانه بازار شده‌اند، حدود 346 میلیون دستگاه بوده است. .

نبیلا پوپال، مدیر تحقیقات بخش موبایل IDC در این باره می‌گوید:

روند بهبود اوضاع بازار با سرعتی بیشتر از آنچه انتظار داشتیم پیش می‌رود و به وضوح نشان دهنده تقاضای بالا برای گوشی‌های هوشمند در سطح جهانی است. اما در میان این رشد خارق العاده، باید به یاد داشته باشیم که ما وضعیت فعلی را با یکی از بدترین دوره‌های تاریخ گوشی‌های هوشمند، یعنی سه ماهه اول سال 2020 مقایسه می‌کنیم که مصادف با شروع همه‌گیری کرونا بود و در آن بازه زمانی بخش عمده‌ای از زنجیره تامین متوقف شد و چین نیز در قرنطینه کامل بود.

طبق گزارش IDC، رشد سریع عرضه گوشی‌های هوشمند در نتیجه رشد قابل توجه بازارهایی مانند چین و منطقه آسیا / اقیانوسیه (به استثنای چین و ژاپن) است. این دو بازار بزرگ گوشی‌های هوشمند به ترتیب 30 و 28 درصد رشد داشته‌اند و نیمی از کل گوشی‌های تزریق شده به بازارهای جهانی را به خود اختصاص داده‌اند که چیزی در حدود 173 میلیون دستگاه است.

5 شرکت بزرگ تولید کننده گوشی هوشمند

با بهبود شرایط بازار گوشی‌های هوشمند، صحنه رقابت در این بازار کمی دگرگون شده و نسبت به دوران قبل از کرونا متفاوت‌تر گردیده است. به عنوان مثال، هواوی که به دلیل کشمکش‌های اقتصادی چین و آمریکا با شرایط دشواری روبرو شده، پس از سال‌ها از جمع 5 تولید کننده برتر گوشی‌های هوشمند خارج شده و جای خود را به شرکت‌های چینی دیگر داده است.

5 شرکت بزرگ تولید کننده گوشی هوشمند

سقوط هواوی در بازار گوشی‌های هوشمند، راه را برای سایر تولیدکنندگان که عمدتاً چینی هستند، مانند شیائومی، اوپو و ویوو باز کرده تا بتوانند در جدول صعود کرده و رتبه خود را بهبود دهند. شرکت‌های مذکور به ترتیب 14.1، 10.8 و 10.1 درصد رشد کرده و رتبه‌های 3، 4 و 5 را در جدول برترین تولید کنندگان گوشی‌های هوشمند به خود اختصاص داده‌اند.

بر اساس این گزارش، بخش گوشی‌های رده پایین و میان‌رده ​​تحت سلطه سه کمپانی چینی شیائومی، اوپو و ویوو بوده، در حالی که بازار گوشی‌های پرچمدار و رده بالا در دست غول‌های فناوری مانند اپل و سامسونگ بوده است. اپل اخیراً گزارش داده که در طی سه ماهه دوم سال مالی 2021 به درآمد قابل توجه 89.6 میلیارد دلاری رسیده است.

در همین حال، سامسونگ با عرضه بیش از 75.3 میلیون دستگاه گوشی هوشمند در سه ماهه گذشته، 21.8 درصد از سهم بازار را در اختیار گرفته است. در حالی که سامسونگ بخش عمده‌ای از رشد خود را مدیون پرچمدارهای سری گلکسی اس 21 است، در سمت دیگر هم سری آیفون 12 با حدود 55.1 میلیون دستگاه، نقش منجی را برای اپل بازی کرده است. فروش خوب سری آیفون 12 باعث شده تا اپل 16 درصد از سهم بازار را به دست آورد.

نکته قابل توجه دیگر، خروج ال جی از بازار گوشی‌های هوشمند است که به گفته نایب رئیس بخش موبایل IDC، باعث شده تا بسیاری از شرکت‌های تولید کننده گوشی چشم به تصرف سهم بازار این کمپانی داشته باشند. در واقع، وی معتقد اتس که با خروج ال جی از صنعت موبایل، “می‌توان فرض کرد که 6 تا 10 برند معتبر سعی دارند از فرصت پیش آمده نهایت استفاده را ببرند.”

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شعبه آنلاین کسب و کار