soghatsara-200-150

خرید مستقیم سوغات شمال با بهترین قیمت و کیفیت

[ad_1]

خرید بلیط هواپیما از سفرمارکت

جکسون پالمر، یکی از خالقان رمز ارز دوج کوین (Dogecoin) حضور زیادی در شبکه‌های اجتماعی ندارد. وی پس از غیرفعال کردن کانال یوتیوبی خود و خصوصی کردن حساب توییترش در اواسط سال 2019، به هیچ وجه در پلتفرم‌های شبکه اجتماعی فعالیتی نداشته است. حتی زمانی هم که قیمت ارز دیجیتالی او در اوایل سال جاری به بالاترین سطح خود رسید، این سکوت شکسته نشد. اما اقای پالمر امروز بالاخره در توییتر حضور یافته و پیامی مهم را یادآور شده است: “ارز دیجیتال همیشه یک حقه بوده و هست“. با ما در دیجی رو همراه باشید.

پالمر می‌گوید:

پس از سال‌ها مطالعه، معتقدم که ارز دیجیتال یک فناوری ذاتاً جناح راستی و فوق سرمایه‌داری است که اساساً برای تقویت ثروت طرفداران خود از طریق فرار مالیاتی، کاهش نظارت و تلقین مصنوعی نایابی، ساخته شده است.

ماهیت ارز دیجیتال

وی در ادامه خاطر نشان کرده در حالی که بزرگترین طرفداران رمز ارزها اغلب از آن به عنوان یک جایگزین برای بانک‌های بزرگ یاد کرده و غیرمتمرکز بودن اینگونه ارزها را یک مزیت بزرگ عنوان می‌کنند، واقعیت این است که هر دو مشکل یکسانی دارند و آن هم افراد ثروتمند است! به اعتقاد پالمر بخش عمده‌ای از جامعه رمز ارزها توسط “یک کارتل قدرتمند از ثروتمندان” کنترل می‌شود و این کارتل در حال تبدیل جریان مالی غیرمتمرکز به سیستمی هستند که بیشتر به نفع افراد بالا دستی باشد؛ دقیقاً مانند همان سیستم‌های متمرکز بانکی که رمز ارزها ادعای جایگزینی آن را دارند.

ارزهای دیجیتال در یک سال گذشته شرایط بسیار سختی داشتند. بیت کوین به عنوان مشهورترین رمز ارز بازار، در اواسط آوریل به اوج قیمت خود یعنی بیش از 63000 دلار رسید اما دقیقاً یک ماه بعد با سقوطی وحشتناک به 30000 دلار بازگشت. در همان زمان، دوج کوین هم پیشرفت خیره کننده‌ای را تجربه کرد و از حدود 0.06 دلار در هر واحد به بیش از 0.68 دلار رسید، اما این ارز دیجیتال هم در ادامه با سقوط قیمت مواجه شد و قیمت آن تقریباً تا نصف کاهش یافت.

ایلان ماسک و ارز دیجیتالایلان ماسک

با اینکه برخی ممکن است صحبت‌های اخیر پالمر را مغرضانه و با انگیزه‌های شخصی بدانند، اما نکاتی که وی مطرح کرده کاملاً قابل تأمل هستند. اینکه حتی کوچک‌ترین انتقاد از سیستم رمز ارزها که توسط افراد سرشناس مطرح می‌شود، باعث افت شدید ارزش آن شده و بازار را به چالش می‌کشد، می‌تواند نشان دهنده عمق بی‌ثباتی و نفوذ قدرتمندان و ثروتمندان در قیمت‌گذاری ارزهای دیجیتال باشد. به عنوان مثال می‌توان به توییت ایلان ماسک در ماه مه گذشته اشاره کرد که گفته بود به علت نگرانی از مصرف بالای انرژی بیت‌کوین دیگر از این ارز برای فروش خودروهای تسلا حمایت نخواهد کرد. همین توییت به ظاهر ساده باعث افت 6 درصدی ارزش بیت کوین شده و کاهش قیمت سایر ارزهای دیجیتال شد. این بی‌ثباتی در بازار ارزهای دیجیتال شرایط را به گونه‌ای رقم زده که بسیاری از دارندگان رمز ارز همواره دارایی خود را در معرض نابودی می‌بینند و هیچ اطیمنان خاطری نسبت به آینده ندارند.

نظر شما چیست؟ آیا کنترل رمز ارزها در دست ثروتمندان و افراد بانفوذ قرار دارد؟ آینده این ارزهای دیجیتالی را چگونه می‌بینید؟ لطفاً نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شعبه آنلاین کسب و کار